2251071164 Λουτρόπολη Θερμής, Μυτιλήνη info@santziliotis.gr
hero image

 

 

 
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ
Δ. ΣΑΝΤΖΗΛΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Τυροκομικά Προϊόντα | Θερμή Μυτιλήνη Λέσβος
 

Η εταιρεία μας είναι μια σύγχρονη τυροκομική μονάδα, που ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Δημήτρη Σαντζηλιώτη στη Θερμή Λέσβου, η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του σήμερα διατηρώντας την παράδοση και τη γεύση του χθες.

Το 2010 μετατράπηκε σε Α.Β.Ε.Ε. και προχώρησε σε μεγάλη επένδυση εκσυγχρονισμού του μηχανολογικού της εξοπλισμού και των κτιριακών της εγκαταστάσεων (4500 τ.μ.), πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άνετα στις δύσκολες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Με αγάπη και σεβασμό προς τις αξίες μας, τρεις γενιές τώρα, παράγουμε στο Τυροκομείο μας εκλεκτά τυριά νόστιμα και γευστικά, με κοινό γνώρισμα το καλό, ποιοτικό, γάλα και τα μυστικά από τις δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές.

Στόχος μας και υποχρέωση είναι η διατήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας των προϊόντων μας.

 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 

Όλα τα παραγόμενα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο ελληνικός κώδικας τροφίμων και οι ισχύουσες ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Επίσης, διαθέτουν HACCP που εφαρμόζεται αυστηρά, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000-2005, FSSC22000, IFS, BRC και έγκριση από την AGROCERT.

Διαθέτουμε εργαστήριο αυτοελέγχου και αναλύσεων για την ποιότητα της πρώτης ύλης που παραλαμβάνουμε καθημερινά με δειγματοληψίες από όλους τους κτηνοτρόφους που συνεργαζόμαστε, ενώ εφαρμόζουμε, παράλληλα, ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Παράγουμε παραδοσιακά τυριά Μυτιλήνης χαρακτηρισμένα ως Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), τα οποία είναι: ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΛΑΔΟΤΥΡΙ Π.Ο.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΚΑΣΕΡΙ Π.Ο.Π. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, καθώς και ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, τα οποία διατίθενται στην τοπική αγορά και σε μεγάλα super market σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, μέσω δικτύου πωλητών μας.

 

 


 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας.